Connect with us

Hi, what are you looking for?

#ДОСИЕ

Д-р Лазаров На матичните доктори државата ни должи пари за јануари


Уште едно нешто и не зборам денес веќе:
На матичните ни должат за Јануари пари, околу 2.5 милиони евра, малку да имавте идеја и проактивност, бидејќи 1 денар не ни помогнавте во кризава, можевте да земете еден кредит и да ни исплатите 1 капитација вонредно,
и со наши наши пари да ни “затворите уста”.
Ќе добиеме ликвидно примарно здравство што не чека исплата од ФЗО за гази да купи, објави на својот ФБ профил доктор Ненад Лазаров.

извор: ФБ Ненад ЛазаровИзвор: Скопје1.мк

error: