Connect with us

Hi, what are you looking for?

#ФАЦИ

Фолк-пејачот Влатко Миладиновски стана татко


Македонскиот фолк-пејач, Влатко Миладиноски, вторат стана татко. Неговата сопруга роди девојче. И мајката и бебето се чувствуваат добро. Ова е втора ќерка на Влатко, кој веќе ја има ќерката Илина.

Влатко, инаку внук на починатиот пејач Војо Стојановски, во јавноста е најпознат по неговите песни со патриотска тема: „Се вратив сине“, „Велат не нема“ и други.Извор: Репортер.мк, проверете ги сите вести

error: