ГАЛЕРИЈА: Фризури на кучиња кои ќе ве насмеат до солзи

Кучињата се интересни пред и по нивното шишање. Фризурите што ги добиваат преслатките животни го менуваат нивниот лик речиси до непрепознатливост.

Но погледнете како тие изгледаат кога нивните сопственици им прават фризури и целосно го менуваат нивниот изглед.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *