Connect with us

Hi, what are you looking for?

#ОХРИД

Охрид преполн, градоначалникот со апел


Упатувам апел до жителите на Охрид и сите посетители кои во текот на празничниот викенд туристички ќе престојуваат во градот, да ги почитуваат сите мерки и препораки за заштита и превенција од Корона вирусот-Ковид 19.

Да се носат заштитни маски
🔹Да се одржува потребна дистанца при посета на храмовите
🔹Да се одржува лична хигиена според препораките
🔹Да се избегнуваат семејни собири и други друштвени групирања.Извор: Скопје1.мк

error: