Connect with us

Hi, what are you looking for?

#ФАЦИ

Ме врати со кола и ми рече, абе ти имаш намера да ме гушнеш некогаш: Игор и Илина една година во љубов


Актерот Игор Џамбазов и алпинистката Илина  Арсова прославија една година од љубовната врска. За тоа како почнала љубовата, Џамбазов  вели : „Лани, на овој ден, после две недели дружење и запознавање, ме врати со колата до Сретеново, ја изгаси машината, се заврте кон мене и ми кажа: “А бе ти, имаш намера да ме гушнеш некогаш?” Излеговме од “Ланусот” и…ја гушнав. Гушката се уште трае„, раскажа за почетокот на љубовта Игор.

Откако во јавноста се појавија заедно, тие постојано го привлекуваат вниманието. Цело  време споделуваат фотографии или видеа од приватноста. Интересни беа фотките од запознавањето на родителите на Илина со Игор, па и тоа кога таа се запозна маестро Александар Џамбазов.

Пред да ја почната љубовта Игор за Репортр изјави дека ги сака жените, ама не може да ги трпи повече од пет минти, ама неколку мсеци по изјавата ја почна љубвта со Арсова.

Извор: Репортер.мк, проверете ги сите вести

error: