Connect with us

Hi, what are you looking for?

#АМАЗОШТО

„Рашковски искочи најдомаќин во цела Влада, од евтино Мексико отиде во уште поевтино – Шутка“, врие коментари по притворот


По вчерашното спроведување на ексгенералниот секретар во Владата, Драги Рашковски од дома во затворот во Шутка, социјалните мрежи вријат со коментари. Дел од нив пренесуваме:

 

Извор: Скопје1.мк

Advertisement. Scroll to continue reading.
error: