Почит за момциве од полициската во Аеродром

„Денес сакаме да ги поздравиме и пофалиме хуманите и одговорни вработени од Полициска Станица Аеродром. Нашле напуштено кутре, кое сега со многу љубов и грижа го чуваат во дворот на полициската станица каде е вдомено. Милото кутре има и своја куќичка и своја книшка. Се надеваме дека и останатите институции ќе го следат овој прекрасен пример и ќе помогнат на животниче во потреба“, пишува здужението.

Полицајци, секоја чест! 

Денес сакаме да ги поздравиме и пофалиме хуманите и одговорни вработени од Полициска Станица Аеродром. Нашле напуштено…

Geplaatst door Daisy Family Rescue op Vrijdag 12 juni 2020

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *