Connect with us

Hi, what are you looking for?

#ФОКУС

(ВИДЕО) За Љубица, животот во дом е најдоброто нешто што и се случило: Ќе се расплачете од нејзиното искуство


Таа го завршува второто средно училиште, работи и сонува да се запише на факултет. Што носи иднината, Љубица не се грижи, затоа што знае дека ќе биде добро. Кога ќе ја запознаете ќе верувате во истото, затоа што нејзиниот оптимизам е заразен.Извор: Скопје1.мк

error: