Connect with us

Hi, what are you looking for?

admin

#ОХРИД

„Посветени сме на подобрување на инфраструктурните услови за жителите на село Лескоец. Денеска продолжуваат започнатите градежни активности за асфалтирање на улици. Минатата година со...

error: