Connect with us

Hi, what are you looking for?

Медиасет.мк

#ФАЦИ

Intelligent Music Project (IMP) е еден од најинтересните светски рок-музички проекти во последните десет години. За бендот велат дека е вистински чувар на рок-музиката...

#ТРЕНД

Харисон Форд, Бред Пит и Хоакин Феникс се меѓу првиот бран презентери потврдени за церемонијата на „Оскари“. Доделувањето на најпрестижните филмски награди треба да...

error: