Медиасет.мк

Медиасет

(Видео) Одлична карактеристика за iPhone штотуку стана подобра

Најновото ажурирање за iOS 18, бета 3, вклучува дополнителни подобрувања на корисничкиот интерфејс, што го олеснува користењето.

TechCrunch објаснува дека во iOS 18 бета 3, дизајнот на батериската ламба сега вклучува „закривена линија“ што ја означува и ширината и јачината на зракот.

Можеби описот е малку збунувачки, па најдобро е да погледнете како изгледа во видеото подолу.

Исто така, има линија која го означува максималниот интензитет на светилката, а не е сосема јасно дали овие промени ќе бидат вклучени во финалната верзија на iOS 18.

Инаку, до батериската ламба се пристапува од апликацијата Контролен центар, а секој што сака може да ги испроба новите функции во бета верзијата која е достапна овде.

Трендинг

На почеток
error: