Медиасет.мк

#ТРЕНД

„Во детската соба“, во рамките на програмата на фестивалот „Скопско лето“


Денес, понеделник од 19 часот, во Н.У. Театар за деца и младинци – Скопје, ќе биде изведена куклено – визуелната претстава „Во детската соба“, во рамките на програмата на фестивалот „Скопско лето“. Претставата е авторски проект на режисерката Милена Миланова од Бугарија, а истата раскажува приказна за четворица чудни специјалисти вработени во компанијата ,,Kрени-носи”. Тие […]

Трендинг

На почеток
error: