Connect with us

Hi, what are you looking for?

Медиасет.мк

#ТРЕНД

Американската телевизиска мрежа „Ен-би-си“ во понеделникот (10 мај) се откажа од емитување на церемонијата на доделување „Златни глобуси“ во 2022 година по холивудските реакции...

#ТРЕНД

Американската телевизиска мрежа „Ен-би-си“ во понеделникот (10 мај) се откажа од емитување на церемонијата на доделување „Златни глобуси“ во 2022 година по холивудските реакции...

error: