Медиасет.мк

#ТРЕНД

Chrome за iOS добива подобра заштита од малициозни сајтови


Подобрено безбедно прелистување, функција во Chrome која нуди споделување URL-адреси на сајтови со Google за одржување на база на податоци за потенцијално малициозни сајтови, доаѓа во верзијата на прелистувачот за iOS. Споменатата функција досега беше достапна за Android и десктоп верзиите на прелистувачот Chrome, но сега Google посочува дека ќе стане достапна за iPhone и […]

Трендинг

На почеток
error: