Медиасет.мк

#ОХРИД

Георгиески заврши со комплетна реконструкција на подовите во охридско училиште


„🏫Се врши комплетна реконструкција на подовите во ООУ „Христо Узунов“.✅Поставена е нова бетонска подлога во сите сите училници, со вкупна површина од 1358 м2, а во текот на наредниот период истата ќе биде поплочена со современ пвц материјал. ➡Инвестицијата е дел од Програмата за образование на Општина Охрид и за нејзина реализација од општинскиот буџет се издвоени 892.552 денари. 🔙Претходно во ова училиште беше извршена промена на дограмата во целиот објект, беа реконструирани тоалетите и беше поставен нов покрив“, пишува Георгиески

Трендинг

На почеток
error: