Connect with us

Hi, what are you looking for?

#ОХРИД

Градежните активности на улицата „Абас Емин“ се одвиваат со непрекинато темпо. -Денеска започна поставувањето на првиот асфалтен слој на дел од коловозот на потегот...

#ОХРИД

Градоначалникот на Општина Охрид Др Константин Георгиески, оствари работна средба со директорот на ЈЗУ Општа Болница Охрид Др Горан Балески. На средбата градоначалникот Георгиески и...

#ОХРИД

„Чест ми е што денес бев дел од онлајн состанокот кој беше организиран од Бирото за борба против тероризмот на Стејт департментот, Амбасадата на...

#ОХРИД

Чест ми е што денес бев дел од онлајн состанокот кој беше организиран од Бирото за борба против тероризмот на Стејт департментот, Амбасадата на...

#ОХРИД

По повод одбележувањето на 8. Април, Меѓународниот ден на Ромите, градоначалникот Константин Георгиески, упати честитка до ромската етничка заедница. – Ви го честитам Меѓународниот...

Advertisement
Advertisement

#ОХРИД

Најголемиот здравствен предизвик во историјата на човештвото ни покажа дека здравствените работници се нашите најхрабри херои. Преку својот неуморен хуман ангажман, повеќе од една...

#ОХРИД

„Владата на Република Северна Македонија вчера донесе одлука за дополнителни рестриктивни и превентивни мерки со единствена цел – заштита на јавното здравје и заштита...

#ОХРИД

Врз основа на чл.69 од Законот за животна средина (Службен весник на Р.М. бр. 53/05,81/05,24/07,159/08,83/09,48/10, 51/11, 123/12 и 93/13, 42/14, 44/15 и 129/15) и...

#ОХРИД

Во болнички услови, денеска починал 28-годишен пациент од Ковид-19. Тој е најмладата жртва на вирусот во текот на изминатото деноноќие. 28-годишниот маж бил со...

error: