ВИДЕО: Кардио вежби за на дождлив ден

Дождливите денови не ни даваат можност да излеземе надвор и да ги направиме планираните кардио-вежби, но тоа не значи дека не може да ја завршиме работата и дома.

Моли ќе ви даде идеја како меѓу четири ѕидови сепак да го остварите планираното кардио-вежбање, а во истовреме и да уживате во звукот и мирисот на пролетниот дожд.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *