Connect with us

Hi, what are you looking for?

ФИТ

Дајте му енергија на вашето тело со овие пет моќни јога пози кои Бернис Мајлс со задоволство ги демонстрира. Ако денот по утрото се...

ФИТ

Овој тренинг од 45 минути содржи вежби за стомачни мускули, но поголемиот дел од вежбите се за цврст и затегнат задник. Освен тоа, ќе...

ФИТ

Десет минути вежбање дневно доведува до вистински метаболички промени во телото, вели тренерката Лиз Непорент и додава дека тоа може да помогне и во...

Advertisement

Facebook

ФИТ

Памела Рајф е фитнес ѕвезда која со своите следбеници постојано споделува ефективни вежби за обликување и тонирање на телото. Во 15-минутно видео, 22-годишната убавица...

error: