Медиасет.мк

#ТРЕНД

„Колку треба да си жалче да „одбиеш“ француски предлог, откако си попил ново бугарско вето“, вели Апасиев


По прес-конференцијата на премиерот Димитар Ковачевски по самитот во Брисел, реагираше лидерот на Левица, Димитар Апасиев.

„Колку треба да си недоветно жалче, ко божемски да “одбиеш” француски предлог, откако веќе си попил ново бугарско ВЕТО, два саата претходно!?
p.s. Ко у вицон: “Бато бе, ај доста ме бранеше”!
#АхБеТачеБе“, напиша Апасиев

Трендинг

На почеток
error: