Медиасет.мк

Медиасет

Паднаа “Фејсбук” и “Инстаграм”

Подолг прекин има при пристапување на социјалните мрежи на “Мета”, платформите “Инстаграм” и “Фејсбук”.

Корисниците од целиот свет не можат да се вклучат бидејќи им јавува “еррор” (грешка).

Засега компанијата “Мета” се нема огласено дали станува збор за технички проблем или хакерски напад.

Последните рапорти за пријавени проблеми на Инстаграм:

Трендинг

На почеток
error: