Медиасет.мк

#ТРЕНД

Почнува фестивалот „Албански театар во Македонија“


Во Центарот за култура во Дебар, од денеска до 30 јуни ќе се одржи 21-то издание на фестивалот „Албански театар во Северна Македонија“. – Честа да го отвори ова издание ќе му припадне на Албански театар Скопје со претставата „Мурлин Мурло“ на текст на Николај Кољада, во режија Кристина Димитрова. Следните денови ќе настапат актерите […]

Трендинг

На почеток
error: