Медиасет.мк

#ТРЕНД

Кој е најследениот тиктокер


Каби Ламе е официјално најследен на ТикТок откако од врвот ја симна тинејџерката Чарли Д’Амелио. Сенегалскиот комичар со месеци водеше битка за следбеници со Д’Амелио пред да ги надмине нејзините 142,1 милиони следачи. Каби сега има над 143 милиони луѓе кои го следат, а неговиот налог е активен од март 2021 година. Каби (22) до […]

Трендинг

На почеток
error: