Медиасет.мк

Медиасет

Подгответе се да ги поместите часовниците и да се префрлите на летно сметање на времето

Часовникот се движи напред во недела на 31 март – стрелката се движи од 2 часот наутро до 3 часот наутро.

Овој викенд се префрламе на летно сметање на времето. Ноќта од сабота, 30 март, до недела, 31 март, раката се движи од 2 часот наутро до 3 часот по полноќ.

Трендинг

На почеток
error: