„Тревата на плоштад е пасиште за Букефал“, пишуваат твитерџиите

Просторот на плоштад Македонија каде требаше да никне објектот „Шпански скали“, стана тревник. На површина од 5.000 квадратни метри и инвестиција од 33  милиони денари е уреден просторот во центарот на Скопје, на потегот од плоштадот кон влезот во Градскиот трговски центар. Еве дел од реакциите на социјалните мрежи, во врска со овој проект.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *