Твитер гори откако Интегра вети воз кој ќе оди со 200 километри на час: Јапонци ли се овие?!

Партијата ,,Интегра” на Љупчо Поповски, ветува брз воз што ќе оди со 200 километри на час на релации меѓу Скопје, Охрид, Струмица, Велес, Куманово и Берово, и истиот ќе чини  9 милијарди евра. Ова се реакциите на твитер

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *