Connect with us

#ФИТ

ВИДЕО: Како да се мотивирате за да почнете со вежбање?

Во новото видео на YouTube каналот Fit Father Project, доктор Ентони Балдузи зборува за тоа како да се мотивирате за да започнете со слабеење. Тој смета дека не е многу тешко за да сфатиме дека треба да се храниме здраво и дека треба да останеме фит за да немаме здравствени проблеми.

Напоменува дека треба да бидеме свесни дека со вежбање, ќе се чувствуваме многу подобро. Погледнете го видеото.

#ФИТ

(ВИДЕО) 10-минутно вежбање со танц

Вежбањето треба да биде рутина во која ќе уживате, никогаш не треба да ви биде здодевно.

Во новото видео, Памела Рајф ќе ви покаже како да танцувате и да трошите калории. Потребни се само 10 минути дневно за овој вид тренинг.

Continue Reading

#ФИТ

(ВИДЕО) 10-минутно вежбање за добро утро

Утринско раздвижување кое ќе ви даде енергија за целиот ден

Без опрема, без да ви треба многу простор, а пробајте и да не правите пауза.

Continue Reading

#ФИТ

Вежби што треба да ги избегнувате

Некои вежби едноставно се претешки и немате никаква корист од нив.

Во видеото на YouTube каналот Gravity Transformation – Fat Loss Experts ќе ви покажат кои 10 вежби треба да ги избегнувате бидејќи нема да забележите резултати.

Continue Reading
Advertisement

Инста

Facebook

Facebook

Трендинг

Copyright © Mediaset.mk / 2020

error: