Медиасет.мк

Медиасет

(Видео) Ова е незаборавното шоу на Грејс Џонс во Скопје!

Воодушевувања, аплаузи и незаборавен концерт. Ова го донесе легендарната Грејс Џонс во Скопје. И не беше само обичен концерт туку вистинско шоу кое го приреди музичко-модната икона.

Сите се прашуваа како Џонс на 76-години успева да врти хулахоп, а таа се симна и меѓу фановите во публиката за да им подаде рака.

‘Pop culture icon’, ‘Fashion Icon’, ‘Vamp Woman’, Super Model и Movie Star“ – песни кои звучеа исто како некогаш во изведба на Џонс. Преку нив, Џонс ја раскажа својата приказна помината во Париз, Њујорк, Јамајка..

Концертот го организираше „Авалон продукција“, кои најавија и големи забави на „Охрид колинг“.

Трендинг

На почеток
error: