Connect with us

Hi, what are you looking for?

#ФИТ

ВИДЕО: Тренинг за одржување на формата со Даниел Трбогазов

Град Скопје во соработка со тим на еминентни и добро познати спортски инструктори нудат онлајн видеа со вежби за одржување на вашата форма за време на корна.

Даниел Трбогазов ќе ви покаже вежби со кои ќе останете во форма. Тренингот е одличен за почетници.

СПОРТУВАЈ ОД ДОМА ВО ВРЕМЕ НА КОРОНА – ВЕЖБАЈ СО ДАНИЕЛ ТРБОГАЗОВ

Како што вчера најавивме, од денес Град Скопје во соработка со тим на еминентни и добропознати спортски инструктори во својот домен, ви нудат онлајн видеа со вежби за одржување на вашата форма за време на корна.Денеска вежбајте со Daniel Trbogazov, фитнес тренерот од фитнес студиото „Мој тренер“ – www.mojtrener.mk #СкопјеДома #ВежбајДома #СпортувајДома

Geplaatst door Град Скопје op Woensdag 13 mei 2020

Click to comment

Leave a Reply

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

error: