Connect with us

#ФИТ

(ВИДЕО) Тренинг за задник и стомачни со Памела Рајф

Овој тренинг од 45 минути содржи вежби за стомачни мускули, но поголемиот дел од вежбите се за цврст и затегнат задник.

Освен тоа, ќе согорите многу калории и ќе се забавувате.

Памела Рајф нагласува дека вежбите не се наменети за почетници бидејќи се со висок интензитет. Погледнете го видеото.

#ФИТ

(ВИДЕО) 10-минутно вежбање со танц

Вежбањето треба да биде рутина во која ќе уживате, никогаш не треба да ви биде здодевно.

Во новото видео, Памела Рајф ќе ви покаже како да танцувате и да трошите калории. Потребни се само 10 минути дневно за овој вид тренинг.

Continue Reading

#ФИТ

(ВИДЕО) 10-минутно вежбање за добро утро

Утринско раздвижување кое ќе ви даде енергија за целиот ден

Без опрема, без да ви треба многу простор, а пробајте и да не правите пауза.

Continue Reading

#ФИТ

Вежби што треба да ги избегнувате

Некои вежби едноставно се претешки и немате никаква корист од нив.

Во видеото на YouTube каналот Gravity Transformation – Fat Loss Experts ќе ви покажат кои 10 вежби треба да ги избегнувате бидејќи нема да забележите резултати.

Continue Reading
Advertisement

Инста

Facebook

Facebook

Трендинг

Copyright © Mediaset.mk / 2020

error: