Медиасет.мк

#ОХРИД

Во Трпејца заврши традиционалната Меѓународна уметничка колонијаВчера во Трпејца беше заокружена четвртата Меѓународна уметничка колонија со учество на уметниците: Петрит Лараку…

The post Во Трпејца заврши традиционалната Меѓународна уметничка колонија appeared first on Скопје1.мк.

Трендинг

На почеток
error: