Медиасет.мк

#ФОКУС

Вучиќ: „Пола Србија се смее на таа изјава, ако јас го кажам тоа би ме убиле“

Претседателот на Србија Александар Вучиќ денеска да ја коментираше ситуацијата во Германија каде министерот за економија на Германија Роберт Хабек бара од граѓаните да штедат енергија – да се облекуваат подобро и да се тушираат пократко. „На таа изјава се смеете половина од луѓето во Србија, а тој е еден од најпаметните луѓе во Германија, […]

Трендинг

На почеток
error: