Медиасет.мк

#ТРЕНД

WhatsApp добива нови функции


Популарната апликација WhatsApp добива нови функции, кои на корисниците им овозможуваат подобрени опции во рамките на групните повици. WhatsApp додаде неколку нови функции неодамна кои ќе им овозможат на корисниците подобро да управуваат со групните повици. Сега е можно да се „стиши“ или да се испрати порака до одредени луѓе во групните повици. Платформата додаде […]

Трендинг

На почеток
error: