Connect with us

Hi, what are you looking for?

#ФИТ

5 јога пози за утринско будење

Дајте му енергија на вашето тело со овие пет моќни јога пози кои Бернис Мајлс со задоволство ги демонстрира.

Ако денот по утрото се познава, тогаш утрото нека биде убаво истегнато и полно со енергија. Особено петок, кога цела недела ни тежи врз телото.

error: