Медиасет.мк

#АМАЗОШТО

Ја коментираат Тамара: На сред секс читаш “Гоце Делчев, Даме Груев….” и толку е од сексот, мора да застанеш мирно на химната

Поп-пејачката Тамара Тодевска под градите ја истетовира строфата од химната што ја згреши пред една година на настапот во американската амбасада. „Гоце Делчев, Питу Гули, Даме Груев, Сандански“, е тетоважата што ја направи Тамара и ја покажа на „Инстаграм“.

Твитерџиите повторно се пошегуваа на нејзина сметка, а ова се дел од коментарите

Трендинг

На почеток
error: