Connect with us

Hi, what are you looking for?

All posts tagged "топ"

#ФАЦИ

Претседателот Стево Пендаровски на свечена церемонија одликува неколку еминентни личности од јавната македонска фела со Орден за заслуги за државата. Постхумано се одликувани драматургот Горан Стефановски...

#ОХРИД

Охридското Езеро има најголема биоразновидност во светот. Сега риболовците помагаат за спас на „живите фосили“ од истребување, пишува BBC во репортажата насловена „Запоставениот европски...

error: