Медиасет.мк

#ФОКУС

„Агресивни суштества кои ги плаќаме за да не срамат, ќе почнете да се убивате за да ја задржите власта“, вели Трајкоска

Новинарката Жанета Трајковска на социјалните мрежи реагираше во врска со вчерашниот инцидент во Собранието на Република Македонија. „ГАДНИ СТЕ! Одвратни дивјаци кои седат во пратенички, министерски, директорски места само затоа што се членови на некоја политичка партија. Агресивни суштества кои ние ги плаќаме за да не срамат, за да шират омраза и насилство за грст […]

Трендинг

На почеток
error: