Медиасет.мк

#ТРЕНД

Apple би можел да го претстави својот AR/VR уред во јануари


Аналитичарот Минг-Чи Куо сугерира дека Apple ќе го претстави својот уред за проширена реалност, кој нуди комбинација на зголемена и виртуелна реалност, во јануари 2023 година. Куо во својот извештај истакнува дека овој уред е најкомплицираниот производ што Apple некогаш го дизајнирал, но дека неговата најава би можела да помогне во брзиот раст на дисплеите […]

Трендинг

На почеток
error: