Connect with us

Hi, what are you looking for?

Mediaset.mk

КОРОНАВИРУС

93-годишната Олив Веронеси го освои светот и стана вирален хит откако позираше на прозорец од својот дом во Пенсилванија со напис: „Ми треба уште пиво!“....

АКТУЕЛНО

Ванеса и ќерките го прославија првиот Велигден без ќерката Џиана и сопругот Коби, кои на 26-ти јануари загинаа во страшна хеликоптерска несреќа. За да ја разбуди велигденската...

ДОСИЕ

Чаирчанецот Али Февзи го стави во мирување берберскиот занает и во ова време-невреме реши поинтензивно да и се посвети на хуманитарната работа. За она...

error: