Connect with us

Hi, what are you looking for?

#ДОСИЕ

Легендарната македонска актерка Милица Стојанова денеска ја прими вакцината против Ковид-19, објавувајќи притоа на Фејсбук порака до граѓаните. „Поминав една војна, онаа Втората светска…...

#ДОСИЕ

Уште едно нешто и не зборам денес веќе:На матичните ни должат за Јануари пари, околу 2.5 милиони евра, малку да имавте идеја и проактивност, бидејќи...

#ДОСИЕ

„Замисли денес токму на овој 29ти март 2021 година ти си шофер и возиш автобус накај некаде. 50 седишта, продадени 41 карта. Меѓу нив...

#ДОСИЕ

„Дечки потребна е помош тука! Небојша Додевски Грицко е лик кој и покрај тоа што има сериозни здравствени проблеми зрачи со невидена позитива и...

Advertisement
Advertisement

#ДОСИЕ

Ивица Апостолов е претседател на Здружение на медицински лаборанти Клинички центар Скопје. Тој е вработен во ЈЗУ Универзитетски институт за клиничка биохемија Скопје. Откако...

error: