Connect with us

Hi, what are you looking for?

#ДОСИЕ

ФОТО: Александар кој треба со закон да се заштити како ретко богатство

Овој апел за помош, нема да ве остави рамнодушни. Овој човек е уникат, ретко суштество. Ај да му се придружиме, ве молиме.

🙏🙏🙏АПЕЛ ЗА ПОМОШ🙏🙏🙏

ДА МУ ПОМОГНЕМЕ НА БОБИ И НЕГОВИТЕ 8 АНГЕЛЧИЊА ВО ИЗГРАДБАТА НА СОБАТА
ЈАС КЕ ИМ НАПРАВАМ КОМПЛЕТ…

Posted by Aleksandar Jakimovski on Friday, March 26, 2021

error: