Connect with us

Hi, what are you looking for?

#ЖИВОТ

ЦИА објави загатка со едноставно прашање, проверете дали го знаете одговорот

ЦИА на Твитер објави загатка со едноставно прашање, можете ли да погодите колку е часот само со помош на фотографијата?

„Ставете ги вашите аналитичарски способности на тест. Колку е часот на оваа фотографија“, пишува на постот од ЦИА.

error: