Медиасет.мк

#ОХРИД

‘Дали „Треска“ ќе стане новиот Холидеј Ин?’, прашува „Шанса за Центар“„Шанса за Центар“ денеска повторно алармираше за како што велат спорниот план за Буњаковец, со кој се предвидува изградба на згради и на просторот на фабриката Треска. „Шанса за Центар сака да укаже и да предупреди за можни случувања поврзани со градежните активности на просторот на фабриката Треска. Добивме одредени неофицијални информации дека во следните […]

The post ‘Дали „Треска“ ќе стане новиот Холидеј Ин?’, прашува „Шанса за Центар“ appeared first on Скопје1.мк.

Трендинг

На почеток
error: