Медиасет.мк

#ФОКУС

Дурловски за Адеми: Кога од кафекуварка стануваш претседател на комисија за европски прашења

За вчерашниот инцидент се огласи и оперскиот пејач Игор Дурловски.

„Кога од кафекуварка стануваш претседател на комисија за европски прашења“, напиша Дурловски.

 

Трендинг

На почеток
error: