Медиасет.мк

#ОХРИД

Конкурс за ученици на Општина ОхридСогласно Одлуката за усвојување на измените на Програмата на одделението за заштита и влијание на животната средина за 2021 год.на Општина Охрид  бр.08-11545/11 од 29.12.2020г, Општина Охрид објавува ликовен и литературен конкурс во соработка со охридските училишта на тема „Сонце, плодови и лисја црвени и златни, насликани на најубавото есенско платно“. Конкурсот тука

The post Конкурс за ученици на Општина Охрид appeared first on Скопје1.мк.

Трендинг

На почеток
error: