Медиасет.мк

#ОХРИД

Од 21-ви до 25-ти јули во Охрид Четвртото издание на фестивалот на нов европски филм – Beach Film Festival


Четвртото издание на Фестивалот на нов европски филм – Beach Film Festival ќе се одржи во Охрид од 21-ви до 25-ти јули годинава.
🎞️Проекциите во рамки на фестивалот ќе бидат на плажата “Горица 3”, на бродот “Армада”и во Музејско-културниот центар “Лапидариум”. Влезот на фестивалот е бесплатен.
🎬Оваа културна манифестација се реализира со поддршка на Општина Охрид, Агенцијата за филм и Музејско Културен Центар “Лапидариум”, напиша на својот ФБ профил градоначалникот на Охрид, Константин Георгиески.

Трендинг

На почеток
error: