Медиасет.мк

#АМАЗОШТО

Откако Собранието набави компјутери: „Купиле лаптоп за секој пратеник, а можевме да обучеме две магирња за тие пари“

Лавина реакции на сметка на Собранието, откако, со потпис од Талат Џафери се набавија 100 лаптопи. Набавката доаѓа во време кога илјадници ученици немаат компјутери за да следат онлајн настава.

https://twitter.com/Shisharka_/status/1318949761341444102?s=19

Трендинг

На почеток
error: