Connect with us

Hi, what are you looking for?

ТВИТЕР

Српче се ожени, Твитер коментира за витезот на свадбата: Уште Ѓорѓи Колозов со круната фали

Ниту градоначалникот на Центар, Саша Богдановиќ не остана поштеден од страна на твитерџиите, кои по неговата свадба на која имаше принцеза и витез, го коментираа на големо. Дел од коментарите се исмејувачки, дел замерувачки. Оние навредувачките, не ги земаме во обзир. 🙂

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.

error: