Connect with us

Hi, what are you looking for?

ТВИТЕР

У кафич на месенџер ќе си праиме муабет пошто 55 децибели, короната помалку се шири кога е тишина!

Владата донесе мерки со кои се забранува гостување на пејачи и диџеи во сите угостителски објекти, се ограничува јачината на музиката до 55 децибели и се намалува бројот на лица кои може да седат на една маса од 12 на 4.

Твитерџиите повторно се пошегуваа, а ова се само дел од коментарите

error: