Медиасет.мк

#ФОКУС

Уреден новиот зелен плоштад на кеј „Димитар Влахов“

На кејот „Димитар Влaхов“ е формиран и хортикултурно уреден нов зелен плоштад. Екипите на ЈП Паркови и зеленило го завршија уредување на зелената површина на кејот, со вкупна површина од 3.244 квадратни метри. Зелената површина е поделена на повеќе парцели со пешачки патеки. Уредувањето на просторот се одвиваше во неколку фази, односно се изврши прекопување […]

Трендинг

На почеток
error: