Медиасет.мк

#ФОКУС

(ВИДЕО) „Ај *би си мајката, пи*ка ти матер и на тебе и на се“, Усеини упати тешки зборови кон новинар

Охридскиот бизнисмен Нефи Усеини е познат не само по инцидентите и дивоградбите, туку и по тендерите што ги добива неговата фирма во локалните јавни претпријатија, и покрај тоа ште е советник од ДУИ во општинскиот Совет, пишува Телма Фирмата Нефи ИК, каде Нефи Усеини е сопственик, а неговата сопруга, управител, од последните избори до денес […]

Трендинг

На почеток
error: